M.V.O.2020-10-07T06:46:26+00:00

MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Soms wil je als bedrijfs naast ontwikkeling van het team ook iets bijzonders doen, wil je een bijdrage leveren of wil je iets terug doen voor de maatschappij. En dat kan. In samenwerking met Stichting Present bieden wij de mogelijkheid voor een team-evenement, waarbij als team samen leren en tegelijk andere mensen ondersteunen heel mooi samen vallen.

Wat levert het op?  
Een dagdeel mensen blij maken.
Een dagdeel uw eigen mensen stimuleren.
Een nóg sterker en beter samenwerkend team.
Zowel individueel als in teamverband krijgt u naast inspiratie een concrete set adviezen en vaardigheden mee.

Wat doet Present?
Present zet zich in voor kwetsbare mensen in de samenleving. Mensen zonder een sociaal netwerk dat om hen heen staat bij problemen, geen of te weinig financiële middelen hebben om klussen te laten doen door een bedrijf en vaak kampen ze met gezondheidsproblemen. Omdat Present een uitgebreid netwerk heeft binnen de lokale zorginstellingen en maatschappelijke organisaties zijn zij de juist partner voor het selecteren en voorbereiden van een passend project. Met Present bezorgt u uw medewerkers een onvergetelijke teamtraining, bovendien beteken je met elkaar iets voor de samenleving en kom je op plekken waar je normaal niet komt

Hoe ziet een trainingsdag met Present eruit…
Gedurende één dagdeel voert het team een (uitdagend) vrijwilligersproject uit in bijzijn van één of twee professionele teamcoaches. U knapt samen een tuin op, gaat op stap met mensen met een beperking, neemt een verf klus onder handen. U mag het zeggen, het project sluit aan op uw eigen wensen.
Tijdsbestek: ongeveer 4 uur.

Het volgende dagdeel (of een ander dagdeel kort na het project) staat in het teken van reflectie en evaluatie. Door de spiegel voor te houden, creëert de teamcoach openheid rondom de huidige samenwerking, krijgt het team bevestigd wat goed gaat en wordt de vinger gelegd op ontwikkelpunten.
Tijdsbestek: 2 tot 4 uur

De teamtraining telt maximaal 6 deelnemers per project.

Professionele voorbereiding
De intake gebeurt via de Superwerkgever.nl-coach. Tijdens de voorbereiding vraagt uw coach wat het doel is van het team (in het dagelijkse werk), welke resultaten u wilt bereiken, welke specifieke zaken er spelen in uw team en wat het doel is van de teamtraining.

Een investering die rendeert…
De activiteit van Present kost 500,=, dit is exclusief de kosten van de teamcoach.U helpt anderen in de maatschappij én uw eigen team. Verschil maken in je eigen stad of omgeving bij mensen waarvoor de zon net weer even gaat schijnen door jullie inzet.

De kosten voor de teamcoach zijn in overleg afhankelijk van aantal deelnemers en aanvullingen in het traject.

Neem contact op >>