SLIM Regeling2020-10-23T12:28:29+00:00

Maak gebruik van de SLIM subsidie voor ontwikkeling

De trajecten van Superwerkgever.nl komen in aanmerking voor de SLIM regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en geven recht op een subsidie  tot maximaal 80% van het traject om te komen tot een leercultuur. Wanneer aan de juiste voorwaarden wordt voldaan dan kan je deze subsidie aanvragen. De SLIM subsidie is een ‘opvolger’ van de oude ESF subsidie. Deze SLIM regeling is echter een stuk makkelijker aan te vragen en heeft het voordeel dat je vooraf weet of je voor de regeling in aanmerking komt.

In de maanden maart en september is het mogelijk om de aanvraag voor de SLIM regeling in te dienen via de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Voor bedrijven met minder dan 50 medewerkers kan deze subsidie oplopen tot 80% en voor bedrijven met minder dan 250 medewerker kan tot 60% van de investering terug gevraagd worden, met een minimum van 5.000 en een maximum van 25.000 euro.

Vind je het lastig om deze subsidie zelf aan te vragen? In samenwerking met Adviesbureau Venntiv in Apeldoorn kunnen wij je ook helpen met de aanvraag voor deze subsidie. Op basis van een No Cure No Pay overeenkomst rekent Venntiv 15% van de subsidie voor de aanvraag. Dat betekent dat in totaal nog steeds 65% van de investering terug gekregen kan worden. Als je de aanvraag zelf kan en wilt doen, dan spaar je de 15% zelf uit.

Op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kan je de voorwaarden lezen en staat een instructie hoe je de aanvraag kan doen. De aanvraag kan worden ingediend in de maanden maart en september waarna er bepaald wordt of je aan de voorwaarden voldoet en of je in aanmerking komt voor de subsidie. Als dat zo is kunnen we starten met het traject.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op >>