Werkgeversessie2021-11-13T10:41:18+00:00

Geef je nu op voor een gratis werkgeversessie!

Omdat wij de ambitie hebben om van ieder bedrijf een superwerkgever willen maken bieden wij u de Werkgeversessie nu tijdelijk gratis aan, zodat jullie als organisatie na kunnen denken over jullie beeld van een superwerkgever en aansluitend een eerste stap kunnen zetten om een Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisatie, of te wel een superwerkgever te worden.

Tijdens deze sessie van ongeveer 2 uur gaan we op een interactieve manier met de werkgever / directie / MT aan de slag om te kijken hoe jullie organisatie eruit kan zien als superwerkgever.

Daarnaast gaan we kijken welke stappen er nodig zijn om te komen tot een superwerkgever. Wat is de huidige situatie, wat zijn de wensen voor de toekomst, welke hulpbronnen zijn aanwezig en wat zijn de eventuele belemmeringen en wat moet uiteindelijk het effect zijn als jullie eenmaal een superwerkgever zijn? En vooral, wat merken jullie werknemers en jullie klanten van het feit dat jullie een superwerkgever zijn?

Door samen bezig te zijn met de gevraagde ontwikkeling krijg je inzicht in de voordelen om een superwerkgever te worden.

Doelgroep : Werkgever / Directie / MT
Duur van de sessie : Ongeveer 2 uur
Kosten
: Gratis (normaal €495,-)
Resultaat : Na de sessie heb je een beeld over hoe jullie organisatie er als superwerkgever uit komt te zien en welke stappen er gezet dienen te worden om een superwerkgever te worden. Op basis van deze inventarisatie kunnen we naar behoefte samen een uitgewerkt maatwerk trajectplan maken.
Meld je nu gratis aan!