Over Ons

Superwerkgever.nl is een instituut voor organisatie-coaching en talentontwikkeling, gericht op bedrijven binnen het MKB.

Superwerkgever.nl helpt bedrijven een Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisatie (BOO) te worden. Wij ondersteunen om optimale werk- en leeromstandigheden te ontwikkelen waarin alle medewerkers zich structureel en duurzaam kunnen blijven ontwikkelen. Zowel op individueel niveau, teamniveau als organisatieniveau.

Structureel

Structureel betekent dat er naar de totale organisatie wordt gekeken, hierbij komen alle medewerkers aan bod. Van de directie tot aan de werkvloer. Wij geloven dat een bedrijf flexibel hoort te zijn in deze snel veranderde markt zodat er geanticipeerd kan worden op de nieuwe ontwikkelingen. Daarom is het van belang om jezelf, jouw team(s) en jouw organisatie te blijven ontwikkelen.

Duurzaam

Duurzaam ontwikkelen betekent dat een ieder zichzelf tot het einde van de carrière blijft scholen. Zowel op inhoud, op vaardigheden, als op persoonlijke ontwikkelingen (persoonlijk leiderschap en bewustzijn). Wij geloven in een leven lang leren.

Door te blijven ontwikkelen blijft men flexibel, leert men beter samenwerken en kan men beter bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Door te focussen op ontwikkeling van medewerkers en het werkklimaat word je een werkgever waar mensen graag voor willen werken. Kortom: een Superwerkgever!

Over Maarten

Maarten is (organisatie-)coach en trainer en tevens oprichter van Superwerkgever.nl. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als trainer op gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en gedrag. Maarten is tevens coach en coacht managers en medewerkers met gebruik van NLP, TA, Systemisch Werk, DISC etc. om hen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en (persoonlijk) leiderschap. Daarnaast coacht hij directies om gezamenlijk te komen tot een BOO (Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisatie)

Samenwerkingspartners:

Over Eline

Eline is (team)coach. Met veel plezier coacht zij individuen en groepen bij professionele en persoonlijke vraagstukken. Zij let daarbij vooral op het vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen, plezier en zelfverantwoordelijkheid, omdat haar ervaring is dat daarmee het beste resultaat is te halen.

Ook werkt ze graag met creatieve, systemische en gedragsgerichte werkvormen. Waarom? Leren door ervaring is nu eenmaal het meest effectief. En dat geldt ook voor coaching.

Over Heleen

Heleen is executive coach, life coach, NLP Master en EQ-deskundige met 10 jaar ervaring in het vak. Zij wordt gedreven door een passie voor ontwikkeling van mensen. Hoe dat telkens weer leidt tot beter resultaat blijft haar fascineren.

Heleen begeleidt managers en directeuren bij het ontwikkelen van authentiek en inspirerend leiderschap dat hét verschil maakt voor individuen, teams en organisatie. Klanten noemen haar warm, confronterend, oplossingsgericht, informeel en deskundig.

Over Yvette

Yvette is altijd al geïnteresseerd in hoe men ervoor kan zorgen dat mensen in de steeds sneller veranderende wereld zichzelf niet verliezen. Als coach met een HR bril heeft zij een koffer vol ‘gereedschap’ zoals NLP (Post Master), Systemisch Werk, Medische en Psychosociale Basiskennis. Haar missie is: ‘Het ondersteunen van organisaties en individuen bij hun authentieke groei en ontwikkeling’. Niet alleen mentaal maar ook fysiek en emotioneel. Weten, voelen en begrijpen ‘waar jouw eigen bullshit zit’. En bereid zijn hiermee de confrontatie aan te gaan.

Kennismaken?